Kryetarja Caka iu përgjigj sulmeve të Qeverisë, reagon Ministri Murati, e quan të cekët shefen e Kushtetueses
Lajme / Përplasja

Kryetarja Caka iu përgjigj sulmeve të Qeverisë, reagon Ministri Murati, e quan të cekët shefen e Kushtetueses

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati i është kundërpërgjigjur, kryetares së Gjykatës Kushteteuse, Gresa Caka-Nimani, e cila tha se pala humbëse gjithmonë ka kritika, koha do të dëshmojë profesionalizmin e gjykatës. Ai e quajti të cekët kryetaren e Kushtetueses, shkruan gazeta online Reporteri.net. “Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese Gresa Caka, gjatë një interviste sonte