Parada të ushtrisë serbe aty ku u gjetën trupat e 744 shqiptarëve nga Kosova
Lajme / Përvjetori i masakrës

Parada të ushtrisë serbe aty ku u gjetën trupat e 744 shqiptarëve nga Kosova

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka kujtuar të vrarët në masakrën e Vushtrrisë. Ai përmendi një prej tyre, Bukurinë, për të cilën tha se është zhdukur qe 25 vjet dhe se ajo nuk ishte një nga 67 shqiptarët që u gjetën të varrosur në Batajnicë të Beogradit “Bukuria i kishte 16 pranvera. Më 26 gusht