TikTak.al

Lajme / Plagosjet në Pejë

Të plagosurit janë babë e bir dhe dhëndri
Lajme / Plagosjet në Pejë

Të plagosurit janë babë e bir dhe dhëndri

Prokurori i krimeve të rënda në Pejë, Ersan Qavolli ka treguar se të plagosurit janë babë e bir dhe dhëndri, shkruan gazeta online Reporteri.net. Po ashtu, prokurori Qavolli ka thënë për gazetën online Reporteri.net se autoritetet janë në fazën e identifikimit të të dyshuarit. I pyetur se cilat mund të kishin qenë motivet e këtij

Scroll to Top