Hovenier: Veç një organ në planet mund ta vlerësojë draft-statutin e Asociacionit
Lajme / Porositë amerikane

Hovenier: Veç një organ në planet mund ta vlerësojë draft-statutin e Asociacionit

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Jeffery Hovenier i ka përçuar edhe një herë mesazhet amerikane drejtuar qeverisë së Kosovës së prirë nga Albin Kurti në lidhje me dialogun dhe asociacionin. Ambasadori amerikan ka deklaruar se drafti i propozuar nga BE-ja për Asociacionin e komunave me shumicë serbe nuk është dokument jozyrtar, ashtu siç