U demaskua qasja destruktive e Serbisë
Lajme / Postimi i zëvendëskryeministrit

U demaskua qasja destruktive e Serbisë

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Bislimi ka folur për procesin e dialogut me Serbinë, derisa ka kujtuar tre vjetorin e qeverisjes së Lëvizjes Vetëvendosje Ai përmes një postimi në Facebook, ka thënë se gjatë kësaj periudhe dialogu u kthye drejt rrugës së normalizimit dhe njohjes reciproke, por të cilën Serbia vazhdon ta refuzojë, siç po e