Jasharët u bënë heronj të pavdekshëm të historisë së Kosovës
Lajme / Prekaz

Jasharët u bënë heronj të pavdekshëm të historisë së Kosovës

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla-Schwarz gjatë ditës së sotme ka bërë homazhe në Prekaz për 26 vjetorin e Epopesë së UÇK-së ku ka thënë se familja Jashari në përballje me një shtet të tërë policor dhe ushtarak, pas një lufte të pabarabartë u bënë heronj të pavdekshëm të historisë së Kosovës