“Atë që them, e mendoj mirë”, Macron nuk tërhiqet nga ideja për trupa të NATO-s në Ukrainë
Lajme / Presidenti francez

“Atë që them, e mendoj mirë”, Macron nuk tërhiqet nga ideja për trupa të NATO-s në Ukrainë

Presidenti francez Emmanuel Macron tha të enjten se kundërshtimi i idesë së tij për të dërguar trupa ushtarake perëndimore në Ukrainë ishte i qëllimshëm. Macron la mënjanë kritikat me të cilat është përballur në Francë dhe në skenën ndërkombëtare dhe këmbënguli se deklaratat e tij mbi agresionin e presidentit rus Vladimir Putin kundër Ukrainës ishin