Shumë shpejt pritet funksionalizimi i ‘Policisë së Kryeqytetit’
Lajme / Prishtinë

Shumë shpejt pritet funksionalizimi i ‘Policisë së Kryeqytetit’

Drejtori për Siguri dhe Emergjenca në Komunën e Prishtinës, Lulzim Fushtica, ka thënë se janë në fazën e bashkëpunimit më Policinë e Kosovës për të gjetur një ndërtesë ku do të vendohet drejtoria e policisë së kryeqytetit. “Policia e Kryeqytetit është drejtori e Policisë së kryeqytetit është krijuar në kuadër të Policës së Kosovës, jemi