Përmbajtja e draftit e panjohur, nuk është diskutuar as me Serbinë e BE-në
Lajme / Propozimi i qeverisë

Përmbajtja e draftit e panjohur, nuk është diskutuar as me Serbinë e BE-në

Bashkimi Evropian ka thënë të enjten vonë se e ka “të pamundur” ta vlerësojë tani për tani një propozim të Qeverisë së Kosovës për ta përpiluar dhe dërguar në Kushtetuese një draft-statut të vetin për themelimin e një Asociacioni të komunave me shumicë serbe, duke thënë se nuk është në dijeni për përmbajtjen e tij.