VV-ja në Prizren e akuzon PDK-në se e lejoi kundërligjshëm rrënimin e një objekti me status të mbrojtjes së përhershme
Lajme / Pushteti lokal

VV-ja në Prizren e akuzon PDK-në se e lejoi kundërligjshëm rrënimin e një objekti me status të mbrojtjes së përhershme

Lëvizja Vetëvendosje në Prizren, e ka akuzuar kryetarin e këtij qyteti, Shaqir Totja, për rrënimin objektit të ish-Farmakosit. Sipas VV-së në Prizren, rrënimi i këtij objekti u bë në mënyrë joligjore dhe sipas tyre, u bë për t’i dhënë leje ndërtimore një biznesi privat për ndërtimin e kompleksit banesor. “Saktësisht në hapësirat e tashmë ish