Kosova t’i realizojë obligimet për anëtarësim në KiE
Lajme / Qëndrimi amerikan

Kosova t’i realizojë obligimet për anëtarësim në KiE

Ambasadori amerikan në Beograd Christopher Hill në një intervistë për mediat në Serbi ka thënë se procesi i anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës është i lidhur me aneks-marrëveshjen e Ohrit. “Sa i përket dëshirës së Kosovës dhe aplikimit të saj në Këshillin e Evropës, do të flitet shumë, do të ketë një debat