S’jemi kundër hapjes së Urës së Ibrit, por duhet të bëhet në koordinim me partnerët
Lajme / Qëndrimi i Italisë

S’jemi kundër hapjes së Urës së Ibrit, por duhet të bëhet në koordinim me partnerët

Ambasadori i Italisë në Kosovë, Antonello De Riu thotë se hapja e urës mbi Lumin Ibër duhet të bëhet në koordinim me faktorët ndërkombëtarë. Ky veprim, sipas tij, reflekton në aspektin e sigurisë dhe si i tillë duhet të vlerësohet me kujdes. De Riu në një intervistë për KosovaPress, potencon se Italia nuk është kundër