Policia e Shqipërisë dhe e Kosovës me shërbime të përbashkëta gjatë sezonit të verës
Lajme / Qershor-shtator

Policia e Shqipërisë dhe e Kosovës me shërbime të përbashkëta gjatë sezonit të verës

Policia e Shtetit dhe Policia e Kosovës kanë rënë dakord të organizojnë shërbime të përbashkëta të policimit rrugor në territorin e Republikës së Shqipërisë gjatë periudhës qershor-shtator 2024. Shërbimet e përbashkëta të patrullimit do të mbështeten në Memorandumin e Bashkëpunimit, të firmosur në Tiranë nga drejtuesit e dy policive. Në njoftimin e bërë për media