Varfëria dhe papunësia problemet kryesore
Lajme / Raporti i UNDP

Varfëria dhe papunësia problemet kryesore

Kënaqshmëria e qytetarëve ndaj punës së presidentes Vjosa Osmani, kryeministrit Albin Kurti dhe kryeparlamentarit Glauk Konjufca ka rënë. Kjo sipas në matjeve të fundit të Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP). Të dhënat e anketës së opinionit të nëntorit 2023 tregojnë se mesatarisht 42.44% e qytetarëve janë të kënaqur me punën e institucioneve