Sipas KQZ-së, PDK radhitet e dyta, kjo parti shpenzoi mbi 717 mijë euro gjatë vitit të kaluar
Lajme / Raporti vjetor financiar

Sipas KQZ-së, PDK radhitet e dyta, kjo parti shpenzoi mbi 717 mijë euro gjatë vitit të kaluar

Partia Demokratike e Kosovës del të jetë e dyta për nga të ardhurat dhe shpenzimet për vitin 2023, sipas raportit vjetor financiar të publikuar nga KQZ-ja, shkruan Gazeta Online Reporteri.net. Sipas këtij raporti, kjo parti politike gjatë vitit 2023 të ardhurat kanë qenë mbi 951 mijë euro. Shpenzimet e PDK-së, nga raporti vjetor financiar i