AGK-ja nderon gazetarë, kameramanë e fotoreporterë që raportuan në rrethana okupimi
Lajme / Raportimi në kohë okupimi

AGK-ja nderon gazetarë, kameramanë e fotoreporterë që raportuan në rrethana okupimi

Në nder të shënimit të 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës, Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, nderoi gazetarë, kameramanë e fotoreporterë vendorë e ndërkombëtarë, për kontributin e jashtëzakonshëm në gazetari, në rrethana okupimi, para dhe gjatë luftës në Kosovë 1998-99. Kryetari i Bordit të AGK-së, Xhemajl Rexha u shpreh falënderues e mirënjohës për punën shembull