TikTak.al

Lajme / Reagim

Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut u ndanë, Kurti dhe gjithë aparati qeveritar u bënë akter aktiv
Lajme / Reagim

Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut u ndanë, Kurti dhe gjithë aparati qeveritar u bënë akter aktiv

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Abdixhiku, ka reaguar pas rezultateve të zgjedhjeve presidenciale në Maqedoninë e Veriut, ku asnjë kandidat shqiptar nuk arriit të shkonte në balotazh. Abdixhiku ka shkruar në Facebook që sikur shqiptarët të bëheshin bashkë, me një kandidat, ata sot do të ishin në balotazh. “Do të ishte rezultat historik”

Presim që toka t’i kalojë Manastirit të Deçanit
Lajme / Reagim

Presim që toka t’i kalojë Manastirit të Deçanit

Qeveria e Kosovës pret që pushteti lokal në Deçan – komunë në pjesën perëndimore të vendit – ta zbatojë vendimin e Gjykatës Kushtetuese të Kosovës të vitit 2016 për tokën e Manastirit të Deçanit, ndërsa Komuna e Deçanit, e cila gjatë gjithë këtyre viteve e kundërshtoi zbatimin e këtij vendimi, thotë se nuk ka ndryshuar

Scroll to Top