Miratohet plani miliardësh i BE-së për Ballkanin Perëndimor, për Kosovën e Serbinë kusht progresi drejt normalizimit të marrëdhënieve
Lajme / Reformat

Miratohet plani miliardësh i BE-së për Ballkanin Perëndimor, për Kosovën e Serbinë kusht progresi drejt normalizimit të marrëdhënieve

Këshilli i Bashkimit Evropian i dha dritën jeshile përfundimtare krijimit të Fondit për Reformën dhe Rritjen për Ballkanin Perëndimor, një instrument i ri për të mbështetur reformat e lidhura me BE-në dhe rritjen ekonomike në rajon. Me këtë vendim kanë përfunduar të gjitha procedurat dhe menjëherë pas botimit në Gazetën Zyrtare të BE-së, vendimi hyn