Suspendohet kryetari i Sindikatës së Policisë së Kosovës, incizoi tinëz kolegët
Lajme / Rekomandimi i IPK-së

Suspendohet kryetari i Sindikatës së Policisë së Kosovës, incizoi tinëz kolegët

Kryetari i Sindikatës së Policisë së Kosovës, toger Imer Zeqiri është suspenduar sot nga Inspektorati Policor i Kosovës nën dyshimin se ka kryer veprën penale “Fotografimi dhe incizimet tjera të paautorizuara”. Lajmi është bërë i ditur nga burime të gazetës online Reporteri.net në Policinë e Kosovës. Burimet bëjnë të ditur se Zeqiri i ka incizuar