Sot afati i fundit që Kosova dhe Serbia të dalin me propozime për zgjidhjen e çështjes së dinarit
Lajme / Rregullorja e Bankës Qendrore

Sot afati i fundit që Kosova dhe Serbia të dalin me propozime për zgjidhjen e çështjes së dinarit

Sot është afati i fundit kur Kosova dhe Serbia duhet t’i dërgojnë propozimet e tyre rreth një zgjidhjeje sa i përket përdorimit të dinarit serb në Kosovë. Kosova dhe Serbia, sot do t’i dorëzojnë propozimet e tyre për përdorimin e dinarit serb në Kosovë, ndërsa javën e ardhshme do të takohen sërish në Bruksel për