Milanoviq thotë se Kosova mund të llogarisë në mbështetjen e Kroacisë për anëtarësim në KiE
Lajme / Rruga drejt KiE

Milanoviq thotë se Kosova mund të llogarisë në mbështetjen e Kroacisë për anëtarësim në KiE

Presidenti kroat, Zoran Milanoviq ka deklaruar të martën se Kosova mund të llogarisë në mbështetjen e Kroacisë për anëtarësim në Këshillin e Evropës. Kështu është shprehur ai në takimin me ministrin për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë, Igli hasani në Zagreb. Milanoviqi gjithashtu e ka konfirmuar mbështetjen e fortë për anëtarësimin e Shqipërisë