Kjo është deklarata e përbashkët e liderëve të Ballkanit Perëndimor
Lajme / Samiti në Kotorr

Kjo është deklarata e përbashkët e liderëve të Ballkanit Perëndimor

Nga Samiti i Liderëve të Ballkanit Perëndimor dhe Bashkimit Evropian për Planin e Rritjes së BE-së me sloganin “Një rajon, vizion i përbashkët”, liderët e gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor (BP6) kanë dalë me deklaratë të përbashkët. Deklarata e tyre përmban 16 pika. Liderët e BP6-s janë pajtuar për ta çuar më tej bashkëpunimin në