Falë Ilaz Kodrës dhe mbi 3 mijë dëshmorëve të UÇK-së jemi të lirë në Republikën tonë
Lajme / Seanca e Kuvendit

Falë Ilaz Kodrës dhe mbi 3 mijë dëshmorëve të UÇK-së jemi të lirë në Republikën tonë

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani tha se komandanti i UÇK-së Ilaz Kodra dëshmoi se “lufta për liri ishte e drejtë e jona”. Në seancën e Kuvendit në nderim të komandantit që ra dëshmor 25 vjet më parë, Osmani tha se falë tij dhe të tjerëve që u flijuan, tash jemi të lirë e shtet. “Falë