Nuk do të ketë më eksperimente
Lajme / Seanca në Kuvend

Nuk do të ketë më eksperimente

Kuvendi i Kosovës me seancë të jashtëzakonshme po trajton rezolutën për gjendjen në shëndetësi dhe sigurimet shëndetësore. Propozimin e trajtimit të kësaj çështje e ka dhënë AAK. Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia kritikoi  veprimet e qeverive të kaluara lidhur me funksionalizimin e këtij Fondi. Ai tha se gjatë këtyre viteve asnjë qeveri paraprake nuk ka