Kurti e pranon se Evropa dhe Kosova janë në ankth nga kthimi i mundshëm i Trumpit
Lajme / Sfidimi i Evropës

Kurti e pranon se Evropa dhe Kosova janë në ankth nga kthimi i mundshëm i Trumpit

Kthimi i mundshëm i Donald Trumpit në Shtëpinë e Bardhë i ka shqetësuar liderët e shteteve të Evropës, kryesisht për shkak të ndërrimit të egër dhe të papritur të politikave të ish-presidentit amerikan, ka thënë kryeministri Albin Kurti në një intervistë për “Semafor”-in. Kurti në këtë intervistë e ka pranuar se edhe ai ka marrëdhënie