SHSKUK hap konkurs për specialistë e infermierë, kaq do të jetë numri i të punësuarve
Lajme / Shëndetësi

SHSKUK hap konkurs për specialistë e infermierë, kaq do të jetë numri i të punësuarve

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka hapur konkurs për profesionistë shëndetësorë, raporton Gazeta Online Reporteri.net. Këtë e ka konfirmuar drejtori i SHSKUK-së, Elvir Azizi, i cili ka thënë se numri në total i tyre do të jetë afër 300, ndërsa 80 prej tyre do të jenë specialistë të profileve të ndryshme. “Janë 300