Jemi zgjedhur jo për të luajtur lojëra politike, por për ta shndërruar Prishtinën në qytet me plot jetë
Lajme / Shkarkimi i kryesuesit

Jemi zgjedhur jo për të luajtur lojëra politike, por për ta shndërruar Prishtinën në qytet me plot jetë

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama u shpreh se sot i drejtohet qytetarëve, pasi që siç tha ai “mjaftueshëm i jemi drejtuar njëri-tjetrit me fjalët që lëndojnë raportet tona dhe qytetarët”. “Tani kur transformimi i qytetit po merr formë, ku qindra projekte zhvillimore po zbatohen në teren, po tentohet të ndalet zhvillimi i Prishtinës për inate