Hapet konkurs për dizajnimin e logos së Kuvendit dhe tender për renovimin e sallës plenare
Lajme / Shpallje publike

Hapet konkurs për dizajnimin e logos së Kuvendit dhe tender për renovimin e sallës plenare

Kuvendi i Kosovës ka hapur konkurs për dizajnim të logos së këtij institucioni. Sipas thirrjes së publikuar në faqen e Kuvendit të Kosovës dhe në e-prokurim, vlera e parashikuar e këtij konkursi është 10 mijë euro. Për vendin e para janë parapara të ndahen 7 mijë euro, për të dytin 2 mijë dhe për të