Po presim nga Kosova të bëjë më shumë
Lajme / Shtensionimi

Po presim nga Kosova të bëjë më shumë

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog ka folur mbrëmë rreth çështjes së vendimit të BQK-së për dinarin, sulmin në Banjskë dhe mundësinë e përsëritjes së tij, si dhe për masat që i janë vendosur Kosovës nga Bashkimi Evropian. Szunyog, thotë se janë të gatshëm t’i largojnë masat, por që presin nga Kosova të