Ministria e Nagavcit kërkon monitorues të lajmeve që e atakojnë ministrinë
Lajme / Skandal

Ministria e Nagavcit kërkon monitorues të lajmeve që e atakojnë ministrinë

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, e cila drejtohet nga ministrja Arbërie Nagavci,ka shpallur tender përmes të cilit kërkon “kontraktor individual për monitorim të mediave, qasje në dokumente publike dhe financiare”. Tenderi në vlerë prej 7 mijë e 200 eurosh, në një ndër detyrat ka që ,  të “monitorohen mediat dhe shkrimet që publikohen