Deri tani kanë dëshmuar mbi 100 persona, duhet gjykim i drejtë dhe i shpejtë
Lajme / Specialja

Deri tani kanë dëshmuar mbi 100 persona, duhet gjykim i drejtë dhe i shpejtë

Kryetari i trupit gjykues në rastin e ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Charles Smith III, ka thënë se deri më tash, në të gjitha formatet kanë dhënë dëshminë e tyre mbi 100 dëshmitarë, raporton Reporteri.net. Në fjalimin e tij para nisjes së seancës së sotme, Smith III ka thënë se 60 prej të cilëve