Komuna e Prishtinës njofton për vendosjen në funksion të aplikacionit për orarin e barnatoreve
Lajme / Sqarim

Komuna e Prishtinës njofton për vendosjen në funksion të aplikacionit për orarin e barnatoreve

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se shpejti do ta lëshojë në funksion një aplikacion për orarin e barnatoreve kujdestare, përcjell Reporteri.net. Në një njoftim të Komunës thuhet se funksionimi i barnatoreve, respektivisht orari i punës së tyre mbështetur në Rregulloren bazike në fuqi, fillon në orën 07:00 dhe mbaron në orën 22:00, përfshirë fundjavat dhe