TikTak.al

Lajme / Strasburg

Kush si votoi, lista e plotë e deputetëve të Asamblesë Parlamentare që morën pjesë në votimin e raportit për anëtarësimin e Kosovës në KiE
Lajme / Strasburg

Kush si votoi, lista e plotë e deputetëve të Asamblesë Parlamentare që morën pjesë në votimin e raportit për anëtarësimin e Kosovës në KiE

Shumica e deputetëve të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës mbështeti të martën raportin që rekomandon anëtarësimin e Kosovës në këtë organizatë me seli në Strasburg, shkruan Reporteri.net. Çështja tashmë kalon në duart e ministrave të Jashtëm të Këshillit të Evropës, të cilët duhet të vendosin përfundimisht nëse Kosova do të bëhet anëtarja më e

Komisioni i PE-së voton pro raportit për heqjen e vizave për poseduesit e pasaportave serbe në Kosovë
Lajme / Strasburg

Komisioni i PE-së voton pro raportit për heqjen e vizave për poseduesit e pasaportave serbe në Kosovë

Komisioni për Liritë Civile, Drejtësi dhe Çështje të Brendshme (LIBE) i Parlamentit Evropian për miratoi sot draft-raportin për liberalizimin e vizave për mbajtësit e pasaportave serbe në Kosovë. Siç raporton Euronews në gjuhën serbe, për raportin votuan 34 deputetë të LIBE, shtatë ishin kundër dhe 12 abstenuan. Votimi në komitetin për liritë qytetare, drejtësinë dhe

Scroll to Top