Faqet e institucioneve të Kosovës sulmohen nga hakerë rusë, në shenjë hakmarrjeje
Lajme / Sulm hibrid

Faqet e institucioneve të Kosovës sulmohen nga hakerë rusë, në shenjë hakmarrjeje

Hakerët rusë kanë sulmuar faqet e institucioneve të Republikës së Kosovës, të cilat gjatë ditës nuk kanë qenë në funksion. Sipas njoftimit nga qeveria, cak i sulmeve ka qenë faqja e Presidencës dhe Kryeministrisë, të cilat edhe janë rikthyer shpejt në funksion. Këto faqe janë sulmuar, siç ka njoftuar për televizionin publik ministri i Mbrojtjes