INTERPOL-i me urdhër-arrest ndërkombëtar për të gjithë terroristët e Banjskës
Lajme / Sulmi në Banjskë

INTERPOL-i me urdhër-arrest ndërkombëtar për të gjithë terroristët e Banjskës

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka bërë të ditur se të dyshuarit që realizuan sulmin terrorist të 24 shtatorit në Banjskë, janë shpallur në sistemin e urdhër arrestit ndërkombëtar të INTERPOL-it. “Ky është një hap i rëndësishëm dhe si i tillë ka efektin e plotë atëherë kur Serbia e cila është duke strehuar