Paralajmërimet për takime të reja Kosovë-Serbi dhe normalizim marrëdhëniesh
Lajme / Takim mes kryenegociatorësh

Paralajmërimet për takime të reja Kosovë-Serbi dhe normalizim marrëdhëniesh

I dërguari evropian për bisedimet Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, paralajmëroi të martën një takim ndërmjet kryenegociatorëve të të dyja palëve, për të diskutuar zbatimin e marrëveshjes për normalizimin e marrëdhënieve por edhe të përdorimit të dinarit serb, që çoi në mospajtime të thella ndërmjet autoriteteve në Prishtinë dhe diplomatëve perëndimorë. Lajçak i cili bisedoi për më