Ministria e Arsimit u kërkon falje mediave për “gabimin” në komunikatë
Lajme / "Termi joadekuat"

Ministria e Arsimit u kërkon falje mediave për “gabimin” në komunikatë

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka kërkuar falje pas gabimit të bërë në njoftimin për shpalljen e tenderit për “monitorim të mediave, qasje në dokumente publike dhe financiare”. Ky njoftim ka nxitur reagime për shkak se Ministria në njërën nga detyrat e specifikuara kishte shkruar: “Është përgjegjës për monitorimin dhe analizimin e paraqitjes