Stërvitje ushtarake e KFOR-it në Gjakovë
Lajme / Testimi i sigurisë

Stërvitje ushtarake e KFOR-it në Gjakovë

Komanda Rajonale në perëndim e misionit të KFOR-it të udhëhequr nga NATO ka përfunduar sot stërvitjen “Platinum Sabre 2024” në afërsi të aeroportit të Gjakovës. Në stërvitje kanë marrë pjesë disa njësi të KFOR’it, duke përfshirë Batalionin Rezervë Operacional të Turqisë, Batalionin e Aviacionit dhe Batalionin e Vëzhgimit dhe Zbulimit të Inteligjencës. Gjatë kësaj stërvitje