Zgjedhjet e ardhshme i fitoj pa asnjë dyshim
Lajme / Udhëheqja e kryeqytetit

Zgjedhjet e ardhshme i fitoj pa asnjë dyshim

Kryetari i Prishtinës, Përarim Rama synon që në krye të Prishtinës të jetë edhe një mandat. Ai tha se pa asnjë dyshim përsëri do jetë bashkë me LDK-në. ‘’Absolutisht që po e kemi një bashkëpunim me LDK- dhe do jemi se bashku në mandatin e dytë, e kam thënë në fillim që më duhen dy