Dialogu Kosovë-Serbi, temë e takimit mes Macronit dhe Bidenit
Lajme / Udhërrëfyesi franko-amerikan

Dialogu Kosovë-Serbi, temë e takimit mes Macronit dhe Bidenit

Gjatë vizitës së presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden në Francë është trajtuar Ballkani Perëndimor dhe dialogu. Për raportet Kosovë-Serbi flitet në një komunikatë të përbashkët që është titulluar “Udhërrëfyesi Franko-Amerikan”. Në njoftimin e publikuar për media, theksohet se Franca dhe Shtetet e Bashkuara mirëpresin bashkëpunimin e vazhdueshëm të ngushtë për integrimin