Festa e Pashkëve shpërfaqë dashurinë, tolerancën dhe zemërgjerësinë
Lajme / Urimi për Pashkët

Festa e Pashkëve shpërfaqë dashurinë, tolerancën dhe zemërgjerësinë

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani mëngjesin e sotëm ka uruar Pashkët. Ajo ka thënë se kjo festë personifikon dashurinë dhe sakrificën për njerëzimin. Osmani thotë se Pashkët ringjallin shpresën për ditë më të mira, drejt një të ardhshme me besim e shpresë. “Pashkët ringjallin shpresën për ditë më të mira, drejt një të ardhmeje me