Nesër rundi i ri i bisedimeve në Bruksel mes kryenegociatorëve
Lajme / Vazhdimi i dialogut

Nesër rundi i ri i bisedimeve në Bruksel mes kryenegociatorëve

Nesër, e enjte datë 4 prill, do të mbahet takimi i radhës në Bruksel në nivel kryenegociatorësh, raporton gazeta online Reporteri.net. Në Bruksel, më 25 mars, pati përfunduar pa marrëveshje takimi i kryenegociatorëve të Kosovës dhe Serbisë për çështjen e dinarit serb, përdorimi i të cilit si mjet pagese me para në dorë, është i