Një muaj paraburgim ndaj serbit që dyshohet se bashkë me një grup gjuajtën me armë Policinë e Kosovës
Lajme / Vendos gjykata

Një muaj paraburgim ndaj serbit që dyshohet se bashkë me një grup gjuajtën me armë Policinë e Kosovës

Gjykata Themelore në Prishtinë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Speciale, duke ia caktuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje prej 30 ditësh serbit Sreçko Sofronijeviq, për shkak të veprave penale “Sulm ndaj personit zyrtar” në bashkëkryerje dhe “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim i paautorizuar i armëve”. Ai ishte në kërkim nga autoritetet e Kosovës, si