Kurti në Romë, në Kongresin e Socialistëve po merr pjesë edhe kancelari gjerman Scholz
Lajme / Vizita e kryeministrit në Itali

Kurti në Romë, në Kongresin e Socialistëve po merr pjesë edhe kancelari gjerman Scholz

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, është lajmëruar nga kryeqyteti i Italisë ku edhe po merr pjesë në Kongresin e Partive Evropiane Socialiste. Në këtë Kongres do të diskutohet në veçanti për zgjedhjet e qershorit në Bashkim Evropian. “Së bashku, ne qëndrojmë për një Evropë sociale, demokratike dhe të qëndrueshme”, ka shkruar Kurti. Në kongres shihet