Nënsekretarja amerikane e Shtetit nga Beogradi thotë se do t’i kërkojë Kosovës të avancojë nëpërmjet dialogut
Lajme / Vizita në Ballkan

Nënsekretarja amerikane e Shtetit nga Beogradi thotë se do t’i kërkojë Kosovës të avancojë nëpërmjet dialogut

Nënsekretarja Shtetit për Diplomacinë Publike, Elizabeth M. Allen, gjatë vizitës që po zhvillon në Serbi ka dhënë një intervistë për RTS ku është pyetur, ndër të tjerash, edhe për dialogun mes Kosovës dhe Serbisë. Ajo ka thënë se e mbështet dialogun e lehtësuar nga BE-ja. Allen po ashtu ka theksuar se mirëpresin reformat dhe progresin