TikTak.al

Lajme / Vizita në Kosovë

Nënsekretarja Allen viziton trupat amerikane të KFOR-it në veri
Lajme / Vizita në Kosovë

Nënsekretarja Allen viziton trupat amerikane të KFOR-it në veri

Pas lokalitetit arkeologjik të Dresnikut, në ditën e parë të vizitës në Kosovë nënsekretarja e Departamentit të Shtetit për diplomaci publike dhe çështje publike Elizabeth M. Allen ka takuar trupat amerikane në Kampin Notting Hill në veri të Kosovës. “E nderuar të vizitoj Kalorësinë 1-108 të KFOR-it dhe të takoj udhëheqjen e Komandës Rajonale Lindore

Duhet të kthehen në vendet e tyre të punës
Lajme / Vizita në Kosovë

Duhet të kthehen në vendet e tyre të punës

Ndihmëssekretari për Byronë Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Sundim të Ligjit të SHBA-së, Todd D. Robinson, ka thënë se policët dhe gjykatësit e dorëhequr në veri të Kosovës duhet të kthehen në vendet e tyre të punës.  Robinson në një intervistë në emisionin Context në ATV tha se kjo është e rëndësishme për çdo qytetar, sepse

Scroll to Top