Me Bislimin diskutuam zbatimin e marrëveshjeve dhe çështjen e dinarit, në ditët në vijim takim në nivel kryenegociatorësh në Bruksel
Lajme / Vizita në Prishtinë

Me Bislimin diskutuam zbatimin e marrëveshjeve dhe çështjen e dinarit, në ditët në vijim takim në nivel kryenegociatorësh në Bruksel

Ndërmjetësi evropian në dialog, Miroslav Lajçak ka thënë detaje për takimin që kishte sot me zëvendëskryeministrin Besnik Bislimi. Lajçak ka thënë se me Bislimin kanë diskutuar për zbatimin e Marrëveshjes Bazike dhe po ashtu për Rregulloren e re të BQK-së për pagesat me para të gatshme. Emisari evropian tha do të thërrasë edhe një takim