Anëtarësimi i Kosovës në NATO dhe BE nuk ka alternativë
Lajme / Vizita zyrtare

Anëtarësimi i Kosovës në NATO dhe BE nuk ka alternativë

Në kuadër të vizitës zyrtare në Hungari për pjesëmarrje në ministerialin e Bashkëpunimit të Mbrojtjes së Evropës Qendrore dhe Ballkanit Perëndimor, ministri i Mbrojtjes Ejup Maqedonci mori pjesë edhe në Forumin e Sigurisë që po zhvillohet për herë të parë në Budapest. Gjatë fjalimit në panelin për “Evropën Qendrore dhe Ballkanin Perëndimor në arkitekturën e