Nagavci prezanton planin për licencimin e mësimdhënësve
Lajme / Vlerësimi i mësimdhënësve

Nagavci prezanton planin për licencimin e mësimdhënësve

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci në emisionin “DPT Te Fidani” ka prezantuar një plan për licencimin e mësimdhënësve. Ajo ka sqaruar se në këto tre vjetët e saj si ministre, ka qenë duke punuar në sistemin për licencimin e mësimdhënësve. “Ka ekzistuar një udhëzim për licencim, kishte paraparë katër nivele dhe ishte paraparë që të