Lista Serbe dhe Beogradi kanë dhënë urdhër për bojkotim, nuk duan të përballen me dështimin e tyre
Lajme / Votimi i së dielës

Lista Serbe dhe Beogradi kanë dhënë urdhër për bojkotim, nuk duan të përballen me dështimin e tyre

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi përmes një postimi të bërë në Facebook, ka thënë se edhe dy ditë bëhen një vit nga procesi zgjedhor për kryetarët e komunave në veri, dhe siç thotë ai ani pse patën shtyrë dy herë afatin, Lista Serbe atë kohë me urdhër të Beogradit nuk mori pjesë